Re-Act-logo

Ga naar personal training Tilburg

FaciliteitenOp een verjaardag kwam het zo ter spraken over personal training. Zo is iemand maar liefst 32 kilo afgevallen en dat opende mijn oren. Zo ben ik al een langere tijd onzeker over mezelf vanwege mijn gewicht. Ik woog maar liefst 121 kilo en daar wilde ik graag verandering in brengen. Ik ben vervolgens op internet gaan zoeken onder ”personal training Tilburg” en kwam terecht bij Re-Act Personal Training.

Re-Act Personal Training beschikt over een goede dienstverlening. Zo wordt tijdens een kennismakingsgesprek alle wensen in kaart gebracht, zodat hier een plan van aanpak voor gemaakt kan worden.

Uitstekende trainingsmethodes

Het is belangrijk dat de motivatie goed is. Hier kan een goede personal trainer voor zorgen door afwisseling in voedings- trainingsschema’s. Zo doe je bij Re-Act Personal Training het volgende:

  • Bootcamp
  • Crossfit
  • Yoga
  • Calistenics
  • Tabatta

De de vele mogelijkheden die zij aanbieden wordt je niet alleen qua kracht sterker, maar neemt je uithoudingsvermogen, coördinatie en lenigheid toe. Het is daarom ontzettend belangrijk om een goede personal trainer te zoeken die aansluit bij jouw doelen. Personal training Tilburg is daarom ook echt een aanrader. Neem gerust contact met ze op voor meer informatie. Ze staan je graag te woord.