bezoek website

Bezoek website

Rowin Enckhof is sinds 2015 begonnen met het geven van Personal training in een aparte ruimte. Ik schaamde mezelf nogal voor de manier waarop ik eruit zag. Ik woog namelijk een aantal kilo teveel. Ik was op zoek naar een personal trainer in de buurt van mijn omgeving die training gaf in een aparte ruimte. Ik kwam een post op Facebook tegen waar ik in getagd was. Deze post ging over een personal trainer in Arnhem. Onderaan de post stond bezoek website voor meer informatie.

 

Website

Ik vond de Facebook post erg interessant waardoor ik meer informatie wilde hebben over de personal trainer die in de post vermeld stond. Onderaan de post stond bezoek website voor meer informatie wat ik vervolgens gedaan heb. Op de website waren een aantal kopjes te vinden met informatie over de personal trainers. Ik vond de tarieven in vergelijking tot andere personal trainers erg aantrekkelijk. Wat voor mij een belangrijk punt was.

 

Resultaat

Ik had via de website direct telefonisch contact opgezocht zodat ik een afspraak kon maken voor een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek hebben we besproken wat mijn doelen zijn en heb ik samen met mijn personal trainer een voedingsplan opgezet. Ik sport nu inmiddels een jaar met mijn Personal Training en ik ben al 26 kilo afgevallen. Ik heb mezelf nog nooit zo goed gevoeld in mijn eigen lichaam.