personal coach Amsterdam

Zoektocht naar een goede personal coach in Amsterdam

Ik woon al een aantal jaar in Amsterdam ik heb daar een opleiding gevolgd en ik ben daar ook uiteindelijk afgestudeerd. Ik ging tot voorheen altijd zelfstandig naar de sportschool om te sporten. Ik behaalde echter niet de gewenste resultaten. Ik ging daarom op zoek naar een goede personal coach in of rondom Amsterdam. Ik ging op het internet op zoek naar personal coach Amsterdam en ik kreeg erg veel zoekresultaten toen ik hier op zocht. Nadat ik een tijdje had gezocht op personal coach Amsterdam kwam ik uiteindelijk uit op de website van Pysicum.

Veel informatie te vinden op de website

Op de website was erg veel informatie te vinden over wat de personal trainer jou aan te bieden heeft. Ze staan er garant voor dat je je binnen 3 maanden een stuk fitter en energieker voelt. Dit sprak mij natuurlijk heel erg aan ik besloot daarom om verder te lezen. Ze vinden communicatie super belangrijk daarom is het ook mogelijk om je personal trainer buiten je training om een berichtje te sturen wanneer je een vraag hebt over bijvoorbeeld je voedingsschema. Het is geen sportschool dus het is niet mogelijk om te sporten zonder je personal coach of begeleider. Elke personal trainer is een professional. Ik sport hier nu 3 maanden en ik voel me superfit een een stuk energieker. Het was in het begin wel erg zwaar maar ik ben super tevreden met mijn personal training. De communicatie tussen mij en mijn personal trainer is ook super goed dit is iets waar ik ook heel erg blij mee ben.