XellentPT

Personal trainer Almere is een aanrader

Bij ons in de familie zitten niet bepaald slanke mensen. Zo heeft mijn broer vorig jaar een personal trainer ingeschakeld. Hij adviseerde mij om Xellent Personal Training in te schakelen. Volgens hem is dat de beste personal trainer Almere. Ik ben daarom gaan kijken op het internet voor overige personal trainers, maar Xellent Personal Training kwam toch het beste uit de verf. Zo heeft het bedrijf een uitstekende dienstverlening, hanteert het scherpe prijzen en zijn de faciliteiten uitstekend.

Met dank aan de goede begeleiding en faciliteiten kan je optimaal presteren om het gewenste resultaat te halen. Mijn doen was om 20 kilo af te vallen en op dit moment zijn we aardig op weg. Zo ben ik inmiddels 15 kilo afgevallen in vier maanden. Ik ben al enorm trots op dit resultaat en mijn omgeving ook. 

personal trainer Almere

Tot het uiterste gaan

Het is noodzakelijk om jezelf te motiveren. Goede begeleiding kan een hoop doen, maar je moet jezelf ook motiveren om net dat stukje extra te geven. Jezelf uitdagen is de sleutel tot succes. Zij kunnen je daar uitstekend bij helpen en daarom is dit bedrijf ook echt een aanrader. 

Naast personal training in Almere kunnen zij ook small group training en fitness aanbieden. Zo hebben zij voor ieder een passend pakket.