pitfitness

Vindt u het onderhand echt tijd worden voor fitness Kaatsheuvel? Dan moet u een contact opnemen met Personal Intensive Training opnemen

Vindt u het onderhand echt tijd worden voor fitness Kaatsheuvel? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Personal Intensive Training. Hier krijgt u te maken met goed en fijn personeel. Het personeel kan u goed helpen met het behalen van uw doelen want ze hebben best veel verstand van dingen. Het personeel heeft heel erg veel kennis over voeding, blessures, oefeningen en spiergroepen ook hebben ze al veel ervaring waardoor ze goed weten hoe ze u kunnen helpen met het behalen van uw doelen.  

fitness kaatsheuvel

Mijn ervaring met Personal Intensive Training

Mijn ervaring met Personal Intensive Training is heel erg positief. Ik heb nu in  korte tijd al veel bereikt met het sporten. Ik ben voor 8 weken terug begonnen met sporten hier en al 9 kilo afgevallen. Ik vind het personeel heel erg fijn wat hier werkt ik voel mij op mijn gemak om dingen te vragen en ik voel me ook welkom bij de sportschool. Ik vind het ook heel erg fijn dat het personeel mij alles goed en duidelijk kan uitleggen.