PT-Room Logo

Bent u op zoek naar een personal coach Rotterdam? Neemt u dan contact op met PT Room B.V.

Bent u op zoek naar een personal coach Rotterdam? Dan bent u bij PT Room B.V. op het juiste adres. Het personeel hier helpt u goed en heeft heel erg veel verstand van wat ze doen. U kunt het personeel veel vragen. Het personeel heeft allemaal werkervaring waardoor ze u vragen goed kunnen beantwoorden. U hoeft ook niet bang te zijn over de vragen die u stelt wij zeggen altijd maar een vraag is nooit dom. Wilt u dit proberen? Neemt u dan contact op met PT Room B.V. dit kunt u doen door te bellen, door te mailen en door de website te bezoeken. 

personal coach rotterdam

Mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf

Mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf is heel erg goed. Ik heb in korte tijd veel bereikt. Mijn doel was om af te vallen, conditie verbeteren en mijn lekkerder in mijn vel voelen. Ik ben hier voor 2 maanden mee begonnen en ben nu al 3,1 kilo afgevallen en voel mij veel lekkerder in mijn vel.